Rockové tango - Wurmová, Monika (Brana, 2017)
Někdy se právě ze splněného snu může vyklubat ta nejhorší noční můra. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Sunshine Lawsonová, když se jí po letech podařilo setkat se s jejím zbožňovaným idolem. Jenže sukničkář Damien Shane není jenom populárním rockerem, ale také bezcharakterním ničemou, který nemá respekt před ničím a nikým. Kdo by si myslel, že setkání zrzavé Sunshine a zpěváka Damiena skončí láskou na první pohled, je na velkém omylu. Právě naopak, nenávist, zklamání a vystřízlivění jsou pocity, které si zdravotní sestra a bývalá profesionální tanečnice ze setkání odnáší. Lidé se v životě vidí vždy dvakrát a jinak to nebude ani tentokrát. Damien Shane se po těžké nehodě musí stáhnout do ústraní. Množství operací není ničím v porovnání s tím, že přišel o zrak. Jeho ošetřovatelkou se stává dívka, které kdysi ublížil. Vzpomene si na ni arogantní hudebník? Sunshine je totiž první ženou, která mu nemíní darovat absolutně nic a navíc ho nutí přemýšlet o sobě. Nečekaný konec příběhu vás přinutí zamyslet se nad tím, že v životě opravdu nic není zadarmo.