Šeptající dívka - Hautala, Marko, 1973- (Knižní klub, 2017)
Helsinský psycholog Anton Rajamaa se už léta nestýká se svou dcerou Idou. Brutální vražda jeho kolegy, který mu před smrtí odkáže složku s informacemi o Idě, ho však přinutí změnit názor a vydat se po jejích stopách do západofinského městečka Vaasa...