Úsměvy žen - Barreau, Nicolas (fiktivní postava), 1980- (MOBA, 2016)
Aurélie Bredinová je hezká, mladá kuchařka z Paříže. Před časem zdědila po otci restauraci "Le Temps des Cerises" - Čas třešní. Když ji opustí přítel, přestává věřit v upřímnou lásku a bloudí smutně městem. Ačkoli vůbec nečte, náhodou se ocitne v knihkupectví a objeví knížku Úsměvy žen od Roberta Millera. Začte se do ní a od první stránky má pocit, že má s knihou překvapivě mnoho společného: hrdinka se Aurélii hodně podobá, nosí dokonce stejné šaty a v knize existuje i restaurace Čas třešní. Aurélii to tak překvapí, že nabyde dojmu, že tohle nemůže být náhoda...