Dobré rady Josefa Lady klukům a holčičkám - Kneblová, Hana, 1976- (Dialog, 2017)
Třiadvacet půvabných příběhů vyprávěných Hanou Kneblovou předškolákům i malým čtenářům probudí v dětech pokušení takzvaně čarovat s kouzelnými slovíčky.