Odešel - Caletti, Deb, 1963- (Motto, 2015)
Dani Kellerová se probudila po večírku s třeštící hlavou. Vypila moc vína a nemá ani tušení, jak se dostala domů. Něco je jinak. není tady Ian, její manžel! Rozhodla se zůstat v klidu, třeba se pohádali a on jen někde trucuje. Jenže jak plyne hodina za hodinou, její hněv narůstá, pak se mění v obavy a ty přerůstají v paniku. Snad posté už mu volá na mobil, ale slyší jen jeho nahraný hlas oznamující, že není přítomen. Nikdo ze známých o něm nic neví. Přivolaná policie začne Ianovo zmizení vyšetřovat. Během čekání Dani proběhne před očima celý jejich společný život, prozkoumá všechna zákoutí svého svědomí, odhalí i ta nejtemnější tajemství, aby nakonec pochopila pravdu o sobě, Ianovi i jejich manželství. Co se doopravdy stalo? Odešel?