Strašidelná knihovna. Duch za oponou - Butler, Dori Hillestad, 1965- (Fragmnet, 2017)
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka - na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Třetí případ je zavede do Klárčiny školy, kde začal nácvik divadelního představení. Během zkoušek se začaly ozývat divné zvuky a někdo prý dokonce viděl ducha. Co když je to někdo z Kazovy ztracené rodiny?