Lovci ohně - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román (Host), 2018)
Časného zářijového rána, dosud zahaleného tmou, zavede zlá předtucha Malin Forsovou do Rydského lesa. Z průmyslové oblasti na okraji Linköpingu se až sem šíří kouřová mračna z obrovského požáru. Jenomže pach spáleniny nepřichází pouze z hořící továrny. Před Malin leží na zemi ohořelé tělo jakési ženy...