Vůně noci - Harasimová, Markéta, 1977- (MaHa, 2018)
Mladá lékařka Vanda je špičkou v oboru neurochirurgie, její soukromí však za zářivou kariérou pokulhává. Na začátku příběhu se střetne s těžkou životní ztrátou - za tragických okolností přichází o svou sestru...