Zkrocení rebela. Suzanne Enoch ; přeložila Jana Pacnerová - Enoch, Suzanne (Baronetka, 2018)
Před rokem nechala lady Camille Pryceová svého nadutého snoubence stát u oltáře, a měla k tomu dobrý důvod. Nejenže byl jejich sňatek domluvený dřív, než se vůbec naučila chodit, ale její nastávající byl tak samolibý, že se s ní ani nenamáhal seznámit! Teď ji rodina vydědila, nemá manžela ani příbuzné, kteří by ji živili, a zbývá jí jen jediná možnost: nastoupit do práce v neblaze proslulém klubu Tantalos. Pánskou hernu řídí žena. Tantalos není vhodné místo pro ctnostnou dámu, takže si pro ni opuštěný snoubenec musí přijít, aby neztratil tvář. Jenže do klubu má zákaz vstupu, a tak je nucený pověřit tímto úkolem svého bratrance budižkničemu. Hezký, zkušený darebák Keating Blackwood je ideální k tomu, aby Camillu odlákal. Jenže jen co se setkají, Keating ji místo toho zatouží zachránit, pro sebe.