Běžet, nebo zemřít - Jornet, Kilian, 1987- (Mladá fronta, 2015)
Životní příběh famózního krosového běžce a nejlepšího skialpinisty všech dob, který ve dvaceti letech překonal desítky rekordů, stal se trojnásobným vítězem Světového poháru, zvítězil v nejtěžších běžeckých závodech světa. Jde o příběh strhující vášně a závislosti na běhu, výškách, radosti z pohybu a touze překonávat mimořádné výzvy.