Dopisy mrtvých - Veste, Luca (Nakladatelství Brána, 2015)
Detektivové David Murphy a Laura Rossi vyšetřují vraždu studentky univerzity v Liverpoolu. U jejího těla najdou dopis od vraha s podrobnostmi o slavném neetickém psychologickém experimentu. Murphy je přesvědčen, že dopis je pokusem svést vyšetřovatele ze stopy, dokud však není nalezeno více těl s podobnými dopisy. V té době se na druhé straně města Rob Barker, administrativní pracovník univerzity, zabývá svou vlastní ztrátou. Jeho přítelkyně je pohřešovaná téměř rok. A hlavním podezřelým je právě on. Když se dvě zdánlivě nesouvisející události protnou, začíná být zřejmé, že Murphy pronásleduje vraha, kterému už jednou čelil.