Někdo cizí v domě - Lapena Shari 1960- (Světový bestseller (Knižní klub), 2017)
Proč byste ze svého šťastného domova utíkala vyděšená k smrti? Čekáte na manžela, až se vrátí z práce. Vaříte večeři, těšíte se, jak si popovídáte. To je poslední věc, kterou si pamatujete. Probudíte se v nemocnici, nemáte tušení, jak jste se tam ocitla, Řeknou vám, že jste nabourala autem v nebezpečné čtvrti. Policie si myslí, že ztrátu paměti jen hrajete. Váš manžel tomu odmítá věřit. Vaši přátelé si nejsou jisti. A vy nevíte, komu vlastně věřit... Ani doma totiž nejste v bezpečí.