Slečna M. - Woods, Caroline (Fragment, 2018)
V roce 1938 vstoupí do života sester Berni a Grety válka. Berni si začne vydělávat jako prodavačka cigaret v berlínských kabaretech, Greta nastoupí na zdravotnickou školu. Když je nacisty donucena pomáhat při zrůdných lékařských experimentech, rozhodne se Německo opustit...