Nezavírej oči - Seddon, Holly (Knihy Omega, 2018)
Dvojčata Robin a Sára žijí od jisté doby odděleně. Teď je jim přes třicet. Robin žije sama a trpí agorafobií a záchvaty paniky. Sára, která má rodinu a pěkný domov, je náhle obviněna z něčeho hrozného. Musí se vypořádat se stíny minulosti, a k tomu potřebuje najít svou sestru...