Snění - Dodson, Terry (Crew, 2018)
Coralína Doucetová přijíždí na panství spravované poněkud excentrickým lordem, aby tu dělala guvernantku. Ale rychle zjišťuje, že nic není takové, jak se zdá. Ovšem skutečnost se ani zdaleka nevyrovná snům, které ji začínají v noci navštěvovat. Lehce erotický viktoriánský příběh kreslený slavným Terrym Dodsonem