Začít znovu - Kasten, Mona, 1992- (Knihy Omega, 2018)
První kniha série Začít znovu. Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném - začít znovu, od začátku. Její nový spolubydlící, arogantní Kaden White, je sice potížista, ale současně ji přitahuje...