Maxovy trable. Škola vzhůru nohama. - Russell, Rachel Renée, 1945- (Mladá fronta, 2018)
Našeho odvážného hrdinu Maxe Drolla jsme opustili ve chvíli, kdy po nočním letu snad celým větracím systémem školy South Ridge přistál uprostřed maximasové pizzy s klobásou, a ocitl se tak v obklíčení tří bezohledných zločinců. Rozcupují Maxe na kousíčky jako mozarellu na nedopečeném zkázonosném pizzovém těstě? Nebo ho jeho kamarádka a spolužačka, počítačová kouzelnice Erin, dokáže z téhle polízanice dostat živého?