Replika. - Oliver, Lauren, 1982- (CooBoo, 2018)
Dvě dívky, dva příběhy, jeden román. Lyře neboli číslu 24 se podaří utéct z utajovaného vědeckého střediska, v němž se nachází tisíce lidských replik. Gemma začne zkoumat děsivou minulost své rodiny. Když se náhodou setkají, jejich osudy se protnou. Vyprávění se navzájem zrcadlí a každé obsahuje detaily nezbytné pro to druhé. Je jen na vás, jestli budete číst knihu po kapitolách, nebo jako dva nezávislé texty. Individualita? Lidskost? Odpovědi najdete v ohromujícím románu autorky trilogie Delirium.