Dotkni se hvězd - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka (Baronet), 2018)
Justina Mansellová, nejmladší dcera lorda a lady Mansellových, se vydává na plavbu do daleké a tajemné Indie, aby navštívila svého bratra. Její bohatá teta domluví, že jí po dobu plavby bude dělat společnost - a gardedámu - paní Arbuthnotová, která cestuje se svými dvěma dcerami a teriérem. Hned první večer Justinu okouzlí pohledný sir Thomas Watson a zdá se, že náklonnost je oboustranná. Jenže pak se na scéně objeví také tajemný a zádumčivý lord Castleton. Proč se sir Watson o Justinu tak zajímá? Je za tím opravdu jen čistá láska?