Andělé hojnosti : jedenáct andělských vzkazů, které vám pomohou přivolat podporu, pomoc a všechny podoby hojnosti - Virtue, Doreen, 1958- (Synergie, 2015)
Andělé hojnosti jsou zvláštní andělé, kteří se starají o to, aby naše božské poslání zde na Zemi nebylo brzděno nedostatkem. Andělé vědí, že k tomu, abychom naplnili své životní poslání potřebujeme materiální podporu, a jsou připravení nám s tím pomoci. Věděli jste ale, že hojnost je především stav mysli? Hojnost je ve své podstatě pocit jistoty a bezpečí. Nemá nic společného s tím, kolik peněz máme v bance, ani s tím, jak jsou spravovány naše finance. Koneckonců, na světě je spousta zámožných lidí, kteří se o peníze stále strachují. Hojnost jednoduše znamená, že se cítíte finančně zajištění, a to jak ve svém současném životě, tak i pro budoucnost. Tento pocit bezpečí má doslova cenu zlata.