Mimo provoz - Chromý Adam, 1983- (Plus, 2018)
Všechno má své datum spotřeby - o tom se přesvědčila zasloužilá televizní hlasatelka Silvie Ostrčilová, když se vedení televize usneslo uvaděčské vstupy z obrazovky zcela vymýtit. Patří do starého železa? Do muzea mezi exponáty vyhynulých druhů? První kroky náhle nezaměstnané Silvie vedou na úřad práce. Návštěva jí sice novou práci nepřinese, ale zato nové zážitky, přátele, lásku a především nový pohled na svět, který začne vnímat očima řadového diváka.