Labyrint záhad : Největší tajemství Čech, Moravy a Slezska - Vašíček Arnošt, 1953- (Edice ČT, 2016)
Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace. Arnošt Vašíček tentokrát pátrá po největších záhadách u nás a pokouší se je rozluštit s pomocí odborníků i srovnáváním s podobně tajemnými případy ze světa. A jak je u tohoto autora obvyklé, i tentokrát nabízí čtenáři řadu překvapivých objevů a odvážných hypotéz. Nové důkazy o utajené historii názorně dokresluje více než 150 fotografií a ilustrací.