Nejsem mrtvá - Frasier, Anne, 1954- (Ikar, 2018)
První kniha série Tajemství detektiva Jude Fontaineové. Detektiv oddělení vražd Jude strávila tři roky zavřená v podzemní cele. Za tu dobu se naučila dokonale číst ve svém sadistickém vězniteli, takže se jí nakonec podařilo uprchnout. Jenomže návrat do normálního světa je mnohem těžší, než si Jude představovala...