Zákon smečky: Soumrak. - Hunter, Erin (Albatros, 2017)
Třetí díl nové podsérie Zákon smečky: Soumrak. Fenka Bouře je odhodlaná chránit svou smečku před jakýmkoli nebezpečím, ale jak ji má bránit před hrozbou, která pochází zevnitř? Jeden ze členů rozkládá smečku zevnitř a psi se navzájem podezřívají a nedůvěřují si...