Vadí, nevadí - Patterson, James 1947- (Klokan (Alpress), 2018)
Claire je právě na stopě něčeho velkého, ale dříve než se jí podaří odkrýt všechny nejasnosti, přijde o život při ozbrojeném přepadení. Trevor nevěří na náhodu, navíc všechny okolnosti ukazují na promyšlený čin. Aby zjistil, proč musela zemřít, neváhá hodně riskovat. Se smrtí Claire se mu stejně zhroutil svět, tak co může ještě ztratit?