Zákrok - Cook, Robin, 1940- (Knižní klub, 2018)
Devátá kniha série Jack Stapleton a Laurie Montgomeryová. Newyorský soudní lékař Jack Stapleton se stal otcem. Onkologové bohužel u jeho syna odhalili neuroblastom, velmi nebezpečnou formu dětské rakoviny. Jack se snaží odreagovat prací, ale brzy do jeho života zasáhnou jiné dramatické události.