Zaslepení - Horst, Jorn Lier, 1970- (Thrill, 2018)
Sofie Lundová se s roční dcerkou nastěhuje do domu, který zdědila po svém nechvalně proslulém dědečkovi, o němž se proslýchá, že byl kápem místního podsvětí. Ve sklepě po něm zůstal trezor, jehož šokující obsah rozpoutá lavinu událostí.