Doba jedová 10. : prevence : diagnostika: screening: testy., - Welch, H. Gilbert (Stanislav Juhaňák - Triton, 2018)
Více zdravotní péče rovná se lepší zdraví? Ne! Právě naopak. Tvrdí to a v této knize dokazuje profesor v oboru medicíny H. Gilbert Welch. Podle něj až příliš mnoho lidí podstupuje screeningové testy a vyšetření se všemi škodlivými dopady. Na základě nepřiměřených, zbytečně poplašných diagnóz pak absolvují léčbu, kterou nepotřebují - a která jim v lepším případě neprospěje a v horším ublíží...