Temnoústí 3. - Hegarty, Shane, 1974- (Víkend, 2018)
Příšery zvané Legendi vtrhli do našeho světa. Hranice mezi světem lidí a příšer je tak tenká, že se zrůdy mohou dostávat do světa lidí. A pak přicházejí ke slovu lovci Legendů, strážci lidského světa. Jejich nadpřirozené schopnosti se dědí z generace na generaci. Ochrání nás poslední lovec Legendů, dvanáctiletý Finn? Jednoho dne se sám stane jediným lovcem příšer. Až na to, že. mu to zatím moc nejde. Finn už toho prožil tolik. Už by měl mít konečně klid a dělat si se svým životem, co sám chce. Nebo ne? Ne.