Cesta kolem světa za osmdesát dní - Rossi, Francesca, 1983- (Naše vojsko, 2018)
Pokud milujete odvážná dobrodružství, pokud jste kdy snili o tom, že navštívíte vzdálené země, pokud máte rádi výzvy za každou cenu, pak je toto jedinečné dílo Julese Verna knihou právě pro vás! Společně s neúnavným Phileasem Foggem a jeho věrným komorníkem se můžete vydat na jedinečnou výpravu...