Tiché lži - Pinborough Sarah, 1972- (Metafora, 2017)
Lisa žije jen pro svou dospívající dceru Avu. Její přítelkyně Marilyn by jí přála, aby se víc otevřela ostatním, jenže i ona sama něco skrývá. Ava už má dost přehnané starostlivosti své matky. Chce víc volnosti. Naštěstí matka neví, že Ava na facebooku potkala někoho, kdo jí rozumí a dává pocítit, že je žádoucí. Lisa má své noční můry, ale v poslední době ji děsí nečekané připomínky utajené minulosti. Když se vše provalí, Lisa musí čelit svým démonům, aby ochránila Avu. Pomůže jí Marilyn, uvěří jí? Kdysi totiž Lisa porušila slib. Její zrada však nebyla nikdy zapomenuta. A teď za ni má zaplatit.......