Blackout : zítra bude pozdě - Elsberg, Marc, 1967- (Knihy Omega, 2017)
Jednoho dne se v Evropě zhroutí celá elektrická síť. Situace v ulicích je dramatická a kritický stav jaderných elektráren ohrožuje životy milionů lidí. Bývalý italský hacker a programátor Piero Manzano věří, že ví, kdo je za to zodpovědný, ale nikdo mu nevěří...