Křeček : správná péče : rady odborníka ke správnému chovu - Frisch, Otto von, 1929-2008 (Jak na to, 2015)
Chov křečka s citem a porozuměním. Odborník na chov křečků Otto von Frisch vysvětluje, jak správně chovat křečka, aby zůstal zdravý a přítulný. V knížce naleznete mnoho praktických rad, jak křečka živit a jak o něj pečovat, doplněných 50 okouzlujícími barevnými fotografiemi a 30 kresbami.