Zootropolis (Egmont ČR, s.r.o., 2016)
Vítejte v Zootropolis! Je to město jako žádné jiné. Kde jinde byste také našli na jednom místě Písečnou poušť a chladný Tundrákov? Žijí zde pohromadě zvířata různých velikostí, od obřího slona až po maličkého rejska. Jenže když do města přijede bezstarostná policistka Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých, drsných zvířat není tak snadné. Aby se osvědčila, bez váhání skočí po prvním případu, který se jí naskytne, i když to znamená spolupracovat při vyšetřování s prohnaným lišákem Nickem Wildem.