K čemu jsou rodiče? - Clerget, Stéphane (Svojtka & Co., 2019)
Proč nás rodiče hubují? S bráchou se pořád hádáme. Je to normální? K čemu je svatba? Kladeš si často otázky, které se týkají rodinného života a lidí kolem tebe? Takové otázky mohou být závažné a někdy vzbuzují rozpaky. Dospělí na ně nemají vždy odpověď. Tato knížka se snaží najít ta správná slova, která ti umožní pochopit tvé pocity a lépe jim porozumět, aby ses v rodině a jejím každodenním fungování cítil nebo cítila dobře.