Sociální sítě. A to funguje jak? : všechno, co vás zajímá, když jste online - Trédez, Emmanuel, 1968- (Svojtka & Co., 2018)
Digitální sociální sítě změnily zásadním způsobem naši komunikaci s ostatními. Můžeme navazovat nové kontakty, sdílet texty, fotky, videa, internetové odkazy a mnoho dalšího. Digitální doba má i své stinné stránky, které si děti pohybující se na sociálních sítích často ani neuvědomují. Cílem této knihy je odpovědět na jednoduché i složitější otázky, které si děti ohledně sociálních sítí pokládají. Kniha ukazuje, jaké možnosti na sociálních sítích mají, a zároveň je učí osvojovat si dobré návyky a předcházet rizikům