Slepá bába - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (MOBA, 2018)
Zkušená advokátka Tereza Vrábelová má za sebou více než dvacetiletou praxi a zdá se jí, že lidé ji už nemají čím překvapit. Má dobrou pověst, žije klidný život, její soukromí je spořádané, nemá s nikým problémy, žádné konflikty. Až do jednoho obyčejného pátečního dne.