Hlavní role : vzestupy a pády filmové hvězdy - Jareš, Vítězslav, 1969- (Ikar, 2016)
Román přibližuje filmové zákulisí a odvrácenou stranu slávy. Filmová herečka Marie Polková, několikrát oceněná Českým lvem, si sáhne až na samé dno. Jako klientka protialkoholní komuny se v rámci terapie musí vrátit k minulosti, která ji dostala až sem.