Polibek jako dezert - Anderson, Poppy J., 1983- (Ikar, 2019)
Nick O'Reilly je opravdový kuchařský rebel s neuvěřitelnou vášní pro věc. Strhující kritika ve vlivných bostonských novinách ho ovšem raní až do morku kostí. Když ale pozná autorku, gastronomickou kritičku Claire Parker-Wickhamovou, je jako u vytržení tuhle ženu musí získat!