Objížďka : erotické povídky z autobusu - Zimmermannová, Zuzana, 1965- (Brána, 2016)
Spisovatelka, nucená kvůli objížďce na silnici jezdit měsíc autobusem, sleduje ze zadní řady své spolucestující a každý den si jednoho vybírá pro svoji erotickou povídku. Jejím společníkem je červený notebook, do něhož během jízdy své dojmy zapisuje. Erotičnost textu sílí každou další kapitolou, ale co převládá, je humor a neočekávaný závěr každého příběhu