Zrada - Macháčková, Adriana, 1966- (Brána, 2016)
Když vás zasáhne zrada na nejcitlivějším místě a ještě od nejbližší osoby, přetrhne se i to nejpevnější - pokrevní - pouto. Emu a Lýdii rozdělila láska k jednomu muži. Jaký je Hubert doopravdy a kdo koho ve skutečnosti zradil? Dá se vůbec napravit minulost? Komu je možné ve světě plném intrik věřit? Pomůže rozlousknut tajemství dvou rodin záhadný deník?