Synové člověka : islandská krimi - Arnaldur, Indridason 1961- (MOBA, 2019)
Islandský detektivní román, ve kterém komisař Erlendur odkryje při vyšetřování brutální vraždy hrozivé praktiky farmaceutické společnosti.