Z omšelého saka - Fousek, Josef, 1939- (Brána, 2019)
Nový výbor textů populárního autora ukazuje, že vlídnost, láska a tolerance stále ještě nevymizely. Ano, je čím dál těžší je nalézt, ale když je nalezneme, celý svět se směje s námi. Ať jsou tyto hodnoty zdánlivě omšelé a pozapomenuté, stále nám padnou nejlépe