Pohádky o princeznách - Zacharník, František, 1939- (CPress, 2016)
Snad každá malá princezna se někdy chtěla stát princeznou, stejně jako hlavní hrdinka této knížky, zvědavá holčička Sára, které její laskavý dědeček každý večer před spaním vypráví pohádku o jedné z princezen.