Utajené hrady a zámky III : Prahou potřetí po stopách panských sídel - Dvořák, Otomar 1951- (Skrytá krása naší země, 2019)
Také ve třetím dílu série zmapovala dvojice autorů historii mnoha tvrzí, hradů, usedlostí, letohrádků, zámků a zámečků v Praze a jejím blízkém okolí.