Škola jednorožců. - Chapman, Linda, 1969- (Bambook, 2019)
Je tu první den ve Škole jednorožců a malá Viky se nemůže dočkat, až se naučí létat, čarovat a léčit druhé. Možná se i trochu bojí, ale brzy si najde skvělé kamarády.