Vlasta Burian : život za smích - Taussig, Pavel, 1949- (Objevené portréty, 2017)
Biograficky laděná kniha o komikovi Vlastovi Burianovi je druhým dílem volné trilogie o válečných a poválečných osudech českých herců Huga Haase, Vlasty Buriana a Jindřicha Plachty z pera Pavla Taussiga.