Zkuste to doma sami - kuchyně : 137 zdravějších alternativ kupovaných výrobků, které šetří peníze i životní prostředí - Řezníčková, Monika (Kazda, 2019)
Recepty a nápady na domácí výrobu zdravějších alternativ hotových kupovaných produktů, které šetří životní prostředí i peníze.