Lexikon tajemných míst v Čechách, na Moravě a ve Slezsku - Bílek, Jiří, 1948- (Universum (Knižní klub), 2019)
Abecedně seřazený seznam magických míst v České republice. Publikace může posloužit jako přehled tipů na výlety pro milovníky záhad a tajemna.