Kráva na stromě : neuvěřitelné historky ze života zvěrolékaře - Earl, Julian (Klokan (Alpress), 2019)
Autobiografické povídky zaznamenávají příhody anglického veterináře z dob jeho pětačtyřicetileté praxe.